Prijzen

Smaken

Biscuittaart vanille gevuld met  Di creme (eigen samengesteld luchtig vanille créme) en naar wens met rode    vruchten.

Chocoladetaart gevuld met chocomousse, mijn eigen recept .

Notentaart, oud familierecept met lichte botercrème (naar wens met stukjes verse ananas tussen) 

 

Luxe smaken naar wens

Chocolade ( puur, bruin, wit)

M&M

Nutella

Oreo

Pistache

Praline

Koffie


vanaf € 2,50 extra/per laag vulling

Heb je een speciale wens? Vraag ernaar!


Nieuwe smaken

 

Notentaart : walnoten biscuit gevuld met appel-peermousse en mascarpone

Chocoladetaart: appelsien biscuit met donkere chocolademousse

Kokostaart : kokoscake met lichte créme van kokosmelk en frambozen

 

Minimum 10 personentaart

 

Feesttaarten

 

Suikerpasta-verjaardagstaart / kindertaart – prijs vanaf € 6,00 p.p. minimum 10 personentaart.

Bruidstaarten – vanaf € 5,50 p.p.


De taarten zijn stuk voor stuk een origineel en vragen veel tijd, aandacht, geduld en vooral passie.

Daarom is het moeilijk een vaste prijs te plakken op deze taarten, maar wij gaan uit van een basis vanaf 8 personen aan € 5,00 p.p.

Dit is steeds afhankelijk van het seizoen. (levende bloemen, fruit,…)

 

Stapeltaarten

 

Vanaf 20 personen

Tartalettes ( verbonden aan seizoen)

Tartalette met Di vanille crème en fruit naar keuze

Lime cheescake – gebakken cheescake met blauwe bessen

Speculaas verse kaastaart (heerlijk luchtig)

Mojito verse kaastaart (met of zonder Bacardi)


* minitartelletes € 2,30 per stuk (minimum 6 stuks)

 

Kerstkoekjes

Collectie van heerlijke koekjes waarvan elk koekje met veel zorg gemaakt, gevuld en versierd is.

Zakje 100g:  € 4,50

Box 250g:    € 11,25

Box 500g:    € 22,50

Box 1kg:      € 45,00

 

Voordat u uw bestelling plaatst, leest u best eerst de algemene voorwaarden.

    Voor bestellingen boven € 100 wordt een voorschot van 50% aangerekend.

Het resterende bedrag dient contant betaald te worden bij afhaling.

 

© Copyright 2017 By D'taarte. All rights reserved


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren