Over D'taarte

Vanwaar de naam D'taarte?

De naam op zich komt van “The art”, want bakken is een absolute passie van mij. De ‘D’ staat dan weer voor mijn naam, Daniela. Zo werd D’taarte geboren. Ik hou zelf van lekkere en eenvoudige dingen en die lijn trek ik zeker door naar de keuken. Wat voor mij niet mag ontbreken en zéker bij een feest, is een dessert. Mijn doel is het eenvoudiger en lichter maken van zulke desserts. Ik heb me intussen gespecialiseerd in het maken van mooie, elegante en vooral lekkere patisserie die toch niet te zwaar is. Mijn taarten, koekjes en gebakjes zijn enkel gemaakt van kwaliteitsproducten. 

Waarom mijn taarten anders zijn

Bij het creëren van een taart, maak ik als basis steeds gebruik van mijn eigen ‘Di crème’. Dit is een luchtige vanille crème samengesteld met kwaliteitsvolle en lekkere ingrediënten. De vanillestokjes zijn hier onderdeel van (er komen dus géén chemische aroma’s aan te pas). Ik ga steeds aan de slag met uiterst verse ingrediënten en maak hiermee mijn eigen notenpasta’s. Als kers op de taart liep ik ook stage bij toonaangevende patisserie ‘Zuut’ in Leuven. Ik ben altijd aan de slag om up-to-date te blijven en nieuwe bak technieken te leren om het beste aan mijn klanten te geven!

Heeft U een speciale wens? Vraag ernaar!

Stuur ons vrijblijvend een bericht of volg ons op social media.